Roston sült borjúmáj

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc kis gyakorlattal elkészíthető drága
Kép nélkül
Adag: 11 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
11 szelet 15 dkg-os borjúmáj
1 mokkáskanál szerecsendió
1 ¾ db citrom
szükség szerint olaj
szükség szerint liszt
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Lisztezzük be a májszeleteket, kenjük meg olajjal és helyezzük őket a rostra, süssük 2-3 percig mindkét oldalukat.

2. Sózzuk, borsozzuk, locsoljuk le citromlével, tálalás előtt hintsük meg egy kis szerecsendióval.

Közepesen testes, száraz, kevésbé csersavas vörösbor
Nagyon aromatikus és igen testes, meglehetősen száraz fehérbor illik hozzá.
Roston sült borjúmáj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1765 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sütés a szabadban
Sütés a szabadban
(Delta 2000 Kiadó, 1994)

Az ínycsiklandó színes fotókkal illusztrált kötet praktikus tanácsokat ad a nyárson- és rostonsütéshez. A receptek között egyaránt megtalálható a sokféle hús, hal- és zöldségétel, melyeket roston, nyárson vagy fóliában... bővebben...
Kép nélkül
Roston sült borjúmáj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sütés a szabadban
Sütés a szabadban
(Delta 2000 Kiadó, 1994)

Az ínycsiklandó színes fotókkal illusztrált kötet praktikus tanácsokat ad a nyárson- és rostonsütéshez. A receptek között egyaránt megtalálható a sokféle hús, hal- és zöldségétel, melyeket roston, nyárson vagy fóliában... bővebben...
szótár