Bazsalikomos vaj

| Bazsalikomos fűszervaj receptek
Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 10 perc kezdőknek átlagos ár
Bazsalikomos vaj
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 dkg finomra vágott bazsalikom
20 dkg vaj
1 gerezd zúzott fokhagyma
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

Dolgozzuk kenhetővé a vajat, majd keverjük bele a bazsalikomot és a fokhagymát, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Hűtőszekrényben dermesszük meg. Praktikus a dermesztés előtt kis golyókat formázni belőle. Roston sült húsokkal tálaljuk a leggyakrabban.

Tálalásig tartsuk hűtőszekrényben. Nagyon finom amikor ráolvad a forró húsra, halra.
Ez a vajkeverék jól illik a rostonsült húsokhoz és halakhoz is.
Bazsalikomos vaj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2067 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sütés a szabadban
Sütés a szabadban
(Delta 2000 Kiadó, 1994)

Az ínycsiklandó színes fotókkal illusztrált kötet praktikus tanácsokat ad a nyárson- és rostonsütéshez. A receptek között egyaránt megtalálható a sokféle hús, hal- és zöldségétel, melyeket roston, nyárson vagy fóliában... bővebben...
Bazsalikomos vaj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sütés a szabadban
Sütés a szabadban
(Delta 2000 Kiadó, 1994)

Az ínycsiklandó színes fotókkal illusztrált kötet praktikus tanácsokat ad a nyárson- és rostonsütéshez. A receptek között egyaránt megtalálható a sokféle hús, hal- és zöldségétel, melyeket roston, nyárson vagy fóliában... bővebben...
cikkek