Mustáros szósz

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Eszközök: lábas, tűzhely
Eljárások: forralás, rántás
Adag: 2 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 evőkanál dijoni mustár
7 és fél dkg vaj
2 evőkanál liszt
3 dl víz
ízlés szerint
ízlés szerint őrölt bors

Elkészítés:

Olvasszunk fel 5 dkg vajat és keverjük bele a lisztet. Tegyük hozzá a vizet, sót, borsot, kavargassuk az első buborék megjelenéséig. Vegyük le a tűzről és a megmaradt vajat és a mustárt keverjük hozzá.

Roston sült szardíniához vagy heringhez kitűnő.
Mustáros szósz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3143 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sütés a szabadban
Sütés a szabadban
(Delta 2000 Kiadó, 1994)

Az ínycsiklandó színes fotókkal illusztrált kötet praktikus tanácsokat ad a nyárson- és rostonsütéshez. A receptek között egyaránt megtalálható a sokféle hús, hal- és zöldségétel, melyeket roston, nyárson vagy fóliában... bővebben...
Kép nélkül
Mustáros szósz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sütés a szabadban
Sütés a szabadban
(Delta 2000 Kiadó, 1994)

Az ínycsiklandó színes fotókkal illusztrált kötet praktikus tanácsokat ad a nyárson- és rostonsütéshez. A receptek között egyaránt megtalálható a sokféle hús, hal- és zöldségétel, melyeket roston, nyárson vagy fóliában... bővebben...
könyvek