Vegyes zöldsaláta szalámival

| Szalámis saláta receptek
Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Vegyes zöldsaláta szalámival
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 kisebb kígyóuborka
2 db kemény paradicsom
15 dkg téliszalámi
20 dkg reszelt ementáli sajt
1 kisebb fejes saláta
1 db alma
pár szál petrezselyemzöld
pár szál snidling
Öntőléhez:
1 evőkanál mustár
2 dl kefir
1 db citrom leve
3 evőkanál olaj
ízlés szerint bors
ízlés szerint

Elkészítés:

A megmosott, szárazra törölt salátával kibélelünk egy tálat.

Belerakjuk a kockára vágott, hámozott zöldségeket, sajtot, majd a csíkokra vágott szalámit.

Megszórjuk az apróra vágott zöldekkel.

A többi hozzávalót összekeverjük és ráöntjük, majd hűtőszekrénybe tesszük egy kis időre, hogy az ízek összeérjenek.

Az elkészítési idő nem tartalmazza a hűtési időt, mely 1-2 óra vagy akár egy éjszaka is lehet.
Vegyes zöldsaláta szalámival
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(3)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1854 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Házi nyári menük Házi nyári menük
(Kossuth Kiadó, 1996)

A friss zöldségfélék és gyümölcsök rendszeres fogyasztása alapvetően fontos, mivel a vízben oldható vitaminok és az ásványi anyagok döntő részét ezekből fedezhetjük. Kevés energiát (kivétel a szőlő, szilva, aszalt... bővebben...
Vegyes zöldsaláta szalámival
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(3)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Házi nyári menük Házi nyári menük
(Kossuth Kiadó, 1996)

A friss zöldségfélék és gyümölcsök rendszeres fogyasztása alapvetően fontos, mivel a vízben oldható vitaminok és az ásványi anyagok döntő részét ezekből fedezhetjük. Kevés energiát (kivétel a szőlő, szilva, aszalt... bővebben...
twitter