Bolgár saláta juhsajttal

Sopszka saláta

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető olcsó
Bolgár saláta juhsajttal
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg reszelt juhsajt
1 db karikára vágott kígyóuborka
5 db karikára vágott paradicsom
12 db olajbogyó
2 fej vékonyra szeletelt lilahagyma
5 db paprika
Öntethez:
4 evőkanál borecet
5 evőkanál olaj
ízlés szerint
ízlés szerint bors

Elkészítés:

A megtisztított, meghámozott zöldségeket és a hagymát vékony karikára vágjuk. Lazán összekeverjük, rárakjuk az olajbogyót és a felkarikázott sajtot. A többi hozzávalót összekeverjük és meglocsoljuk vele a salátát. Behűtve tálaljuk.

Az elkészítési idő nem tartalmazza a hűtési időt, mely 1-2 óra vagy akár egy éjszaka is lehet.
Különböző színű paprikákat válasszunk.
Bolgár saláta juhsajttal
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(5)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3377 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Házi nyári menük Házi nyári menük
(Kossuth Kiadó, 1996)

A friss zöldségfélék és gyümölcsök rendszeres fogyasztása alapvetően fontos, mivel a vízben oldható vitaminok és az ásványi anyagok döntő részét ezekből fedezhetjük. Kevés energiát (kivétel a szőlő, szilva, aszalt... bővebben...
Bolgár saláta juhsajttal
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(5)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Házi nyári menük Házi nyári menük
(Kossuth Kiadó, 1996)

A friss zöldségfélék és gyümölcsök rendszeres fogyasztása alapvetően fontos, mivel a vízben oldható vitaminok és az ásványi anyagok döntő részét ezekből fedezhetjük. Kevés energiát (kivétel a szőlő, szilva, aszalt... bővebben...
most van szezonja