Sült lepényhal kapribogyóval

| Sült kapribogyós lepényhal receptek
Elkészítési idő: 55 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető drága
Sült lepényhal kapribogyóval
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
120 dkg lepényhalfilé
4 evőkanál kapribogyó
ízlés szerint
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

A filéket hideg folyó víz alatt mossuk, papírtörlővel szárítsuk meg. Egy nagy, tűzálló tálat az olaj felével kenjünk ki. Tegyük bele a filéket, szórjuk meg sóval, borssal, kapribogyóval és a félbevágott koktélparadicsommal. Locsoljuk meg a maradék olajjal. Előmelegített sütőben 180 fokon süssük kb. 15 percig. Forrón tálaljuk.

Száraz fehérbort kínáljunk hozzá.
Könnyű majonézes salátával tálaljuk.
Testes és száraz, lágyabb savtartalmú, fahordós érlelésű fehérbor illik hozzá.
Sült lepényhal kapribogyóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1374 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz konyha , ,
Olasz konyha
(Kossuth Kiadó, 2005)

Az olasz konyha varázsának titka az a könnyedség, amellyel a legtöbb ínycsiklandó étel elkészíthető, még kezdő szakácsok által is. A szerzők 1001 hagyományos receptet válogattak könyvükhöz Olaszország minden tájáról.... bővebben...
Sült lepényhal kapribogyóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz konyha , ,
Olasz konyha
(Kossuth Kiadó, 2005)

Az olasz konyha varázsának titka az a könnyedség, amellyel a legtöbb ínycsiklandó étel elkészíthető, még kezdő szakácsok által is. A szerzők 1001 hagyományos receptet válogattak könyvükhöz Olaszország minden tájáról.... bővebben...
szótár