Füstölt makréla friss zöldségsalátával

| Füstölt makréla receptek ,
Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 30 perc kezdőknek átlagos ár
Füstölt makréla friss zöldségsalátával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db paradicsom
1 csomag retek
2 db citrom
ízlés szerint olívaolaj
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint
ízlés szerint borecet

Elkészítés:

1. A megtisztított sárgarépát vékony csíkokra vágjuk (1. kép), az uborkát, a piros retket, a paradicsomot és a zöldpaprikát fél karikákra szeleteljük (2-3. kép) és keverőedénybe tesszük.

2. A füstölt makrélát lebőrözzük, és kisebb darabokra tördeljük.

3. Az öntethez összekeverjük a citromlevet, a borecetet, olívaolajat, sót, borsot, az aprított petrezselymet.

4. A haldarabokat (4. kép) a zöldségekhez adjuk, meglocsoljuk az öntettel, és az egészet lazán átforgatjuk. Fél órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek kissé összeérjenek.

5. Tálaláskor a megmosott leveles salátát salátás edénybe tesszük, majd ráhalmozzuk a makrélasalátát, és friss pékáruval kínáljuk.

Füstölt makréla friss zöldségsalátával Füstölt makréla friss zöldségsalátával Füstölt makréla friss zöldségsalátával Füstölt makréla friss zöldségsalátával
Füstölt makréla friss zöldségsalátával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 8539 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
33 ünnepi étel
33 ünnepi étel
(Totem Plusz Kiadó, 2007)

A kötet munka közben leste meg a mesterszakácsot, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyike kipróbált, ezt bizonyítják a főzés közben készült fotók... bővebben...
Füstölt makréla friss zöldségsalátával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
33 ünnepi étel
33 ünnepi étel
(Totem Plusz Kiadó, 2007)

A kötet munka közben leste meg a mesterszakácsot, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyike kipróbált, ezt bizonyítják a főzés közben készült fotók... bővebben...
most van szezonja