Tenger gyümölcsei pillangótésztával
Farfalle con Frutti di Mare



Elkészítés:
1.A vajat vagy a margarint forrósítsuk fel egy lábasban, és dinszteljük meg benne a megtisztított, apró kockára vágott zöldséget. 2.A megmosott rövidfarkú-, esetleg garnélarákot, a tintahalat, az olajos tonhalat és a lecsepegtetett kagylóhúst adjuk hozzá a fekete olívabogyókkal együtt, és kicsit dinszteljük tovább az egészet.
3.Öntsük fel a paradicsommal, a vermuttal, majd a húslevessel. 4.Ízesítsük sóval, borssal és ételízesítővel.
5.A tésztát sós vízben 10-15 percig főzzük, szedjük ki és jól csepegtessük le.
6.Rendezzük tányérokra, öntsük rá a mártást és a megtisztított, apróra vagdalt fűszernövényekkel megszórtan tálaljuk.