Tenger gyümölcsei pillangótésztával

Farfalle con Frutti di Mare

Elkészítési idő: 50 perc Munkaidő: 35 perc kis gyakorlattal elkészíthető drága
Tenger gyümölcsei pillangótésztával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
15 dkg kagylóhús
15 dkg rák
15 dkg tintahal
15 dkg konzerv tonhal
½ csomó snidling
1 db karotta
10 dkg fekete olívabogyó
½ csomó borsmenta
1 csipet ételízesítő
2 dl húsleves
1 db paprika
4 evőkanál margarin
vagy
4 evőkanál vaj
ízlés szerint
ízlés szerint frissen őrölt bors

Elkészítés:

1.A vajat vagy a margarint forrósítsuk fel egy lábasban, és dinszteljük meg benne a megtisztított, apró kockára vágott zöldséget. 2.A megmosott rövidfarkú-, esetleg garnélarákot, a tintahalat, az olajos tonhalat és a lecsepegtetett kagylóhúst adjuk hozzá a fekete olívabogyókkal együtt, és kicsit dinszteljük tovább az egészet.

3.Öntsük fel a paradicsommal, a vermuttal, majd a húslevessel. 4.Ízesítsük sóval, borssal és ételízesítővel.

5.A tésztát sós vízben 10-15 percig főzzük, szedjük ki és jól csepegtessük le.

6.Rendezzük tányérokra, öntsük rá a mártást és a megtisztított, apróra vagdalt fűszernövényekkel megszórtan tálaljuk.

Tenger gyümölcsei pillangótésztával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2267 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Fenséges olasz ételek
Fenséges olasz ételek
(Alexandra Kiadó, 1994)

Őszinte szívvel kívánhatunk jó étvágyat, hiszen ez a könyv kimeríthetetlen kincsesbánya a fenséges olasz konyhát kedvelők számára. Az elmaradhatatlan pizza és a pasta mellett természetesen számtalan olasz leves, előétel, hús-,... bővebben...
Tenger gyümölcsei pillangótésztával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Fenséges olasz ételek
Fenséges olasz ételek
(Alexandra Kiadó, 1994)

Őszinte szívvel kívánhatunk jó étvágyat, hiszen ez a könyv kimeríthetetlen kincsesbánya a fenséges olasz konyhát kedvelők számára. Az elmaradhatatlan pizza és a pasta mellett természetesen számtalan olasz leves, előétel, hús-,... bővebben...
twitter