Borleves

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Eljárások: beforralás, kikeverés
Adag: 1 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
½ dl fehérbor
1 db tojás
1 késhegynyi liszt
3 dl víz
ízlés szerint citromlé
ízlés szerint szegfűszeg

Elkészítés:

A tojást jól felverjük, beleszórjuk a lisztet, felhígítjuk vízzel, és hozzáadjuk a felforralt bort, amit cukorral, szegfűszeggel, citromlével ízesítünk. Majd nyílt tűzön habverővel állandóan kevergetjük, amíg sűrűsödni kezd. Csészékben tálaljuk.

Borleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1307 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Konyhai kisokos ,
Konyhai kisokos
(Food Time Kiadó, 2003)

Rohanó életünkben egyre több dolgot kapunk készen. Gyorsétteremben étkezünk, a hipermarketekben szinte mindent megvásárolhatunk, a zsebünkben magunkkal vihetjük az egész irodát, így bárhol és bármikor elérhetők vagyunk a világ... bővebben...
Kép nélkül
Borleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Konyhai kisokos ,
Konyhai kisokos
(Food Time Kiadó, 2003)

Rohanó életünkben egyre több dolgot kapunk készen. Gyorsétteremben étkezünk, a hipermarketekben szinte mindent megvásárolhatunk, a zsebünkben magunkkal vihetjük az egész irodát, így bárhol és bármikor elérhetők vagyunk a világ... bővebben...
pinterest