Borjúbecsinált leves

Elkészítési idő: 80 perc Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető drága
Borjúbecsinált leves
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg borjúcomb
1 evőkanál liszt
1 dl tejszín
1 kisebb karfiol
1 kisebb brokkoli
3 evőkanál olaj
ízlés szerint
ízlés szerint őrölt bors

Elkészítés:

1. A borjúcombot kockákra vágjuk (1. kép), majd rádobjuk a forró olajon megfuttatott, aprított hagymára, és fehéredésig sütjük.

2. Hozzáadjuk az apró kockákra darabolt sárgarépát, fehérrépát (2. kép), a gombát , és annyi vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje. Sóval, borssal ízesítjük, és fedővel letakarva félpuhára pároljuk.

3. Ezután hozzáadjuk a darabolt brokkoli- és karfiolrózsákat (3. kép), majd ha minden zöldség és hús megpuhult a levesben, tejszínes habarással sűrítjük. Mielőtt levesszük a tűzről, megszórjuk az aprított petrezselyemmel.

4. Tálaláskor a levest tányérokba merjük, és forrón kínáljuk.

Borjúbecsinált leves Borjúbecsinált leves Borjúbecsinált leves
Borjúbecsinált leves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 4225 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
33 ünnepi étel
33 ünnepi étel
(Totem Plusz Kiadó, 2007)

A kötet munka közben leste meg a mesterszakácsot, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyike kipróbált, ezt bizonyítják a főzés közben készült fotók... bővebben...
Borjúbecsinált leves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
33 ünnepi étel
33 ünnepi étel
(Totem Plusz Kiadó, 2007)

A kötet munka közben leste meg a mesterszakácsot, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyike kipróbált, ezt bizonyítják a főzés közben készült fotók... bővebben...
szólj hozzá, értékelj