Orosz öntet

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 20 perc kezdőknek átlagos ár
Orosz öntet
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 teáskanál kaviár
4 evőkanál majonéz
2 evőkanál savanyított céklasaláta-lé
6 szelet savanyított céklasaláta
½ teáskanál pirospaprika
2 csepp Tabasco-szósz
½ db zöldpaprika
4 evőkanál tejszín

Elkészítés:

A zöldpaprikát felaprítjuk, a céklasaláta szeleteket lecsöpögtetjük és felaprítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott salátauborkát, majd a majonézt simára keverjük a tejszínnel, és céklasalátalével színezzük. Elkeverjük a pirospaprikával és a tabascóval, majd hozzáadjuk az összevágott hozzávalókat, végül a kaviárt.

Ez a mártás főként vadnövényekből készített salátákhoz illik, de jó burgonya-, tojás-, felvágott-, hal- és gombasalátához is.
Orosz öntet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2868 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Saláták
Saláták
(Kossuth Kiadó, 2001)

A régi görögök a salátát az "istenek eledelének" nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a táplálkozás fontos elemeként említi és dicséri a saláta egészségjavító hatását. Ez a színes fotókkal gazdagon... bővebben...
Orosz öntet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Saláták
Saláták
(Kossuth Kiadó, 2001)

A régi görögök a salátát az "istenek eledelének" nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a táplálkozás fontos elemeként említi és dicséri a saláta egészségjavító hatását. Ez a színes fotókkal gazdagon... bővebben...
szólj hozzá, értékelj