Indiai öntet

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc kezdőknek átlagos ár
Indiai öntet
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 evőkanál majonéz
1 evőkanál currypor
6 evőkanál tejszín
1 csomó zöldfűszer
1 evőkanál ecet
1 kisebb alma
1 teáskanál kristálycukor
1 kisebb fej hagyma
1 evőkanál fehérbor
ízlés szerint citromlé

Elkészítés:

Meghámozzuk és lereszeljük az almát, és utána azonnal megpermetezzük citromlével.

Meghámozzuk és lereszeljük a hagymát.

A kettőt simára keverjük a majonézzel és a tejszínnel, majd curryporral, cukorral és fehérborral, ecettel ízesítjük.

Egy csomónyi különféle felaprított zöldfűszert adunk hozzá.

Leveles salátákhoz, paradicsomhoz, szárnyas-, tojás- és tésztasalátákhoz való.
Indiai öntet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3495 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Saláták
Saláták
(Kossuth Kiadó, 2001)

A régi görögök a salátát az "istenek eledelének" nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a táplálkozás fontos elemeként említi és dicséri a saláta egészségjavító hatását. Ez a színes fotókkal gazdagon... bővebben...
Indiai öntet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Saláták
Saláták
(Kossuth Kiadó, 2001)

A régi görögök a salátát az "istenek eledelének" nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a táplálkozás fontos elemeként említi és dicséri a saláta egészségjavító hatását. Ez a színes fotókkal gazdagon... bővebben...
recepttár