Francia öntet

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 8 perc kezdőknek átlagos ár
Francia öntet
Eszközök: kés, keverőtál
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 evőkanál olaj
4 evőkanál ecet
3 teáskanál csípős mustár
½ csomó turbolya
½ csomó tárkony
1 csipet őrölt bors
1 csipet
½ csomó metélőhagyma
ízlés szerint kristálycukor

Elkészítés:

A csípős mustárt az ecettel simára keverjük, sóval, borssal és cukorral ízesítjük, majd lassan olajat adunk hozzá. Megmossuk a metélőhagymát, a turbolyát és a tárkonyt, megtisztítjuk, felaprítjuk, és az öntetbe keverjük.

Minden leveles salátához és egzotikus alapanyagokat tartalmazó vegyes salátához illik.
Francia öntet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 5441 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Saláták
Saláták
(Kossuth Kiadó, 2001)

A régi görögök a salátát az "istenek eledelének" nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a táplálkozás fontos elemeként említi és dicséri a saláta egészségjavító hatását. Ez a színes fotókkal gazdagon... bővebben...
Francia öntet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Saláták
Saláták
(Kossuth Kiadó, 2001)

A régi görögök a salátát az "istenek eledelének" nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a táplálkozás fontos elemeként említi és dicséri a saláta egészségjavító hatását. Ez a színes fotókkal gazdagon... bővebben...
recept beküldése