Gyümölcsös rétesbatyu vaníliaöntettel

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Gyümölcsös rétesbatyu vaníliaöntettel
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 csomag vaníliapor
5 db szilva
1 db alma
1 csomag réteslap
ízlés szerint kristálycukor

Elkészítés:

A kockára vágott gyümölcsöket (bármelyik lehet mirelit vagy konzerv is) cukorral és őrölt fahéjjal ízesítjük és összekeverjük a vaníliakrémmel. A réteslapokat olajjal megkenjük, a közepébe helyezzük a tölteléket és batyut formázunk belőle. 180-200 fokos sütőben 5-10 percig sütjük, majd vaníliaöntettel tálaljuk.

A vaníliaporból (pudingpor) "kemény", sűrű pudingot főzzünk, hagyjuk kihűlni. Ha túl lágy eláztatja a tésztát és könnyen kifolyik. Ugyancsak a gyümölcsöket is érdemes lecukrozni a töltés előtt, hogy levüket kiengedjék és ne áztassák el a tésztát.
Gyümölcsös rétesbatyu vaníliaöntettel
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(5)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2207 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyümölcsös rétesbatyu vaníliaöntettel
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(5)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
bevásárlólista