Gyümölcsös szűzérmék köntösben

Elkészítési idő: 50 perc Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Gyümölcsös szűzérmék köntösben
Eszközök: grillrács, séfkés
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg szeletelt baconszalonna
1 doboz ananászkarika
1 dl étolaj
1 evőkanál grillfűszerkeverék
néhány levél zsálya

Elkészítés:

A lehártyázott szűzpecsenyét lemossuk, leszárítjuk. 3-4 dkg-os érméket vágunk belőle. Megszórjuk grill fűszerkeverékkel, ráteszünk 1 ananászkarikát és a lemosott zsályaleveleket. Vékonyan szeletelt baconszalonnába göngyöljük. Előhevített grillrácson, rendszeres forgatás mellett kb. 15-20 percet grillezzük.

Tejszínes curry-mártással tálaljuk.

Csopaki rizlinget kínáljunk mellé.
Burgonyaropogóst adjunk mellé.
Szabadtűzön, roston is elkészíthetjük ezt a fogást, így még különlegesebb ízhatást érhetünk el.
Teltebb, száraz, enyhén fűszeres, elegáns vörösbor illik hozzá.
Gyümölcsös szűzérmék köntösben
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1273 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyümölcsös szűzérmék köntösben
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
hírlevél