Zöldségsaláta joghurtos öntettel

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zöldségsaláta joghurtos öntettel
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
½ csokor rukkola
2 db paradicsom
1 csomó újhagyma
ízlés szerint mentalevél
Az öntethez:
másfél dl joghurt
1 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál citromlé
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A meghámozott kígyóuborkát hasábokra vágjuk, a szárzellert, az újhagymát és a zöldpaprikát vékonyan felszeleteljük.

2. A retket és a paradicsomot cikkekre vágjuk.

3. A zöldségeket tálba tesszük, hozzáadjuk a rukkolát is.

4. Az öntethez a joghurtban kikeverjük a citromlevet, az olívaolajat, a zúzott fokhagymát. Sóval, borssal ízesítjük.

5. Az öntetet a salátába keverjük és 10 percig állni hagyjuk. Friss mentalevelekkel megszórva tálaljuk.

Zöldségsaláta joghurtos öntettel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 94 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus konyha
Vegetáriánus konyha
(Vince Kiadó, 2005)

Ez a fantáziadús szakácskönyv 120 kitűnő, hús nélküli receptet tartalmaz, melyek bizonyítják, milyen változatos, egészséges és ízes is tud lenni a vegetáriánus étkezés. A recepteket könnyű elkészíteni, a főzés fázisai... bővebben...
Zöldségsaláta joghurtos öntettel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus konyha
Vegetáriánus konyha
(Vince Kiadó, 2005)

Ez a fantáziadús szakácskönyv 120 kitűnő, hús nélküli receptet tartalmaz, melyek bizonyítják, milyen változatos, egészséges és ízes is tud lenni a vegetáriánus étkezés. A recepteket könnyű elkészíteni, a főzés fázisai... bővebben...
szótár