Cinnamon Chocolate moktél

Fahéjas csokiital

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Cinnamon Chocolate moktél
Eszközök: lábas, tűzhely
Adag: 2 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
½ teáskanál őrölt fahéj
12 dkg durvára tört keserű csokoládé
5 dl tej

Elkészítés:

1. Egy dupla falú edényben épphogy csak gyöngyöző víz fölött kevergessük a csokoládét, a tejet és az őrölt fahéjat a csoki olvadásáig.

2. Öntsük a keveréket 2 hőálló üvegcsészébe. (Fahéjrúddal díszíthetjük.)

Cinnamon Chocolate moktél
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 145 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Koktélok ezüstkönyve
Koktélok ezüstkönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Ezernél is több kitűnő recept minden évszakban, minden alkalomra. Aperitifek, long drinkek, erős koktélok, alkoholmentes koktélok, klasszikus és mélyhűtött italkompozíciók – a koktélok szerelmesei ebben a kötetben minden... bővebben...
Cinnamon Chocolate moktél
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Koktélok ezüstkönyve
Koktélok ezüstkönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Ezernél is több kitűnő recept minden évszakban, minden alkalomra. Aperitifek, long drinkek, erős koktélok, alkoholmentes koktélok, klasszikus és mélyhűtött italkompozíciók – a koktélok szerelmesei ebben a kötetben minden... bővebben...
most van szezonja