Thai sült tészta



Elkészítés:
1. Forrósítsuk fel az olajat nagy lángon egy wokban vagy egy nagy lábasban (nagyon forró legyen).
2. Kis adagokban süssük benne a tésztát 1-2 percig vagy amíg halvány aranysárgára sül, és felhólyagosodik. Vegyük ki az olajból, és tegyük félre.
3. Forrósítsuk fel a szezámolajat közepes lángon egy wokban vagy egy serpenyőben, tegyük bele a vörös- és a fokhagymát. Kevergetve süssük 4 percig vagy amíg aranysárgára pirul.
4. Adjuk hozzá a húst és a chilit, és kevergetve süssük 4 percig vagy amíg a húsok megpuhulnak, és aranybarnára sülnek.
5. Adjuk hozzá a babcsírát, a halszószt, a citromlevet, a tamarindot és a tésztát, majd kevergetve süssük 2 percig vagy amíg átforrósodnak. Azonnal tálaljuk.