X-Rated Hot Chocolate
Elkészítési idő:
20 perc
Munkaidő: 20 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 4 főre
Elkészítés:
1. Olvasszuk fel a csokoládéreszeléket egy dupla falú edényben lassan zubogó víz felett.
2. Tegyük a tejet, a tejszínt és a cukrot egy lábasba, és forraljuk fel.
3. Nagyon lassan adjunk hozzá egy csészényi (2,5 dl) tejkeveréket az olvasztott csokoládéhoz, és habverővel egyenletesen keverjük el, majd öntsük a csokis keveréket a megmaradt tejes keverékbe.
4. Vegyük le a tűzhelyről, és keverjük bele a rumot és a mandulalikőrt.
5. Osszuk a forró csokoládéitalt 4 hőálló, ír kávés pohárba.
6. Tegyünk a tetejére tejszínt, és minden pohár italba tegyük egy fahéjrudacskát.