Mézes vesepecsenye



Elkészítés:
1. A páclé elkészítéséhez tegyük a mustármagot és a bort egy tálba, és áztassuk 30 percig, majd adjuk hozzá a borsot, a tárkonyt, a zsályát és a mézet, és jól keverjük el.
2. Tegyük a húst egy lapos tálba, és öntsük rá a páclevet. Fedjük be, és időnként megforgatva pácoljuk legalább 60 percig.
3. Melegítsük elő a grillsütőt magas fokozatra. Csöpögtessük le a húst, és tegyük félre a páclevet.
4. Helyezzük a húst a grillrácsra, és gyakran megforgatva addig süssük, amíg minden oldala pirosra sül.
5. Vegyük ki a sütőből, és csökkentsük a lángot közepesre. Béleljünk ki egy grillrácsot babérlevelekkel, és fektessük rá a húst. Szűrjük le a páclevet, és a fűszeres mustármagokat szórjuk a húsra.
6. Öntsük a páclevet egy tepsibe. Tegyük a rácsot a tepsibe, fedjük be a grillt, és a húst időnként megforgatva süssük tovább 35-55 percig, amíg tetszés szerinti mértékben átsül.