Narancsos puding

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Narancsos puding
Adag: 1 adag (4 deciliteres)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db narancs leve és reszelt héja
2 db tojás
6 dkg vaj
1 db citrom leve és reszelt héja

Elkészítés:

1. A tojást egy lábosba tesszük, hozzáadjuk a citrom- és narancslevet, a reszelt citrom- és narancshéjat és a cukrot.

2. Kis lángon, állandó keverés mellett sűrűre főzzük.

3. Hozzáadunk egy kevés vajat, elkeverjük, majd ha elolvadt, további vajat adunk hozzá.

4. Ha mind belekevertük, a tűzről levéve jeges vízzel félig teli edénybe helyezzük a lábos alját.

5. Kihűlésig keverjük, majd egy tálba áttesszük, műanyag fóliával befedjük, és hűtőbe tesszük.

Narancsos puding
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 29 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Aprósütemények , ,
Aprósütemények
(Kossuth Kiadó, 2005)

Ez a gyönyörűen illusztrált könyv 1001 ínycsiklandozó sütemény receptjét tartalmazza a világ minden tájáról. Ha valamilyen ünnepre készül, válogasson a karácsonyi csillag, a húsvéti puszedli, a Valentin-napi mandulás... bővebben...
Narancsos puding
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Aprósütemények , ,
Aprósütemények
(Kossuth Kiadó, 2005)

Ez a gyönyörűen illusztrált könyv 1001 ínycsiklandozó sütemény receptjét tartalmazza a világ minden tájáról. Ha valamilyen ünnepre készül, válogasson a karácsonyi csillag, a húsvéti puszedli, a Valentin-napi mandulás... bővebben...
pinterest