Ecetes fehérretkes, garnélarákos tésztasaláta

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Ecetes fehérretkes, garnélarákos tésztasaláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
35 dkg tisztított, főtt garnélarák
40 dkg száraz üvegtészta
2 evőkanál szezámolaj
15 dkg hóborsó

Elkészítés:

1. Főzzük meg az üvegtésztát a csomagoláson lévő utasítások szerint.

2. Csöpögtessük le a megfőtt üvegtésztát, és tegyük egy nagy tálba.

3. Adjuk hozzá a főtt garnélarákot, az ecetes retket, a gyufaszál vékonyan felszeletelt ehető héjú édesborsót és a szezámolajat.

4. Jól keverjük össze, majd tálaljuk.

Ecetes fehérretkes, garnélarákos tésztasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 93 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Saláták
Saláták
(Ventus Libro Kiadó, 2011)

Ízletes, tápláló és laktató receptek minden alkalomra. Több mint 130 csábító salátaötlet. Minden receptet gyönyörű, színes kép illusztrál, mely megmutatja, hogyan fog kinézni a kész saláta. bővebben...
Ecetes fehérretkes, garnélarákos tésztasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Saláták
Saláták
(Ventus Libro Kiadó, 2011)

Ízletes, tápláló és laktató receptek minden alkalomra. Több mint 130 csábító salátaötlet. Minden receptet gyönyörű, színes kép illusztrál, mely megmutatja, hogyan fog kinézni a kész saláta. bővebben...
cikkek