Hideg uborkakrémleves

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hideg uborkakrémleves
Adag: 4 egész
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 dl mandulatej
másfél szál durvára vágott kígyóuborka
1 maréknyi gránátalmamag
10 db mentalevél
1 db citrom leve és héja
igény szerint jégkocka

Elkészítés:

1. A hozzávalókat turmixoljuk nagyon selymes állagúra.

2. Tegyük a hűtőszekrénybe legalább 120 percre, de még jobb, ha egész éjszakára behűtjük. Tálaljuk poharakban.

3. A jégkockákhoz tegyük a gránátalmamagokat és a karikára vágott uborkát jégkockakészítő tálba, öntsük fel vízzel, és fagyasszuk le.

Könnyű, üdítő, savanykás, hidratáló és - ami - a legfontosabb - hűsítő leves. Lehűthetjük sima jégkockával is, de a gránátalmamagos változattól mutatós is lesz, ráadásul némi roppanós textúrát is visz a levesbe.
Hideg uborkakrémleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 322 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Karcsúsító levesek
Karcsúsító levesek
(Kossuth Kiadó, 2018)

Kathryn Bruton legújabb szakácskönyvében 80 ínycsiklandó, friss és egészséges hozzávalókból készített, testet-lelket erősítő és tápláló levessel ismerkedhetünk meg. Akár laktató, meleg és tartalmas levest szeretnénk,... bővebben...
Hideg uborkakrémleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Karcsúsító levesek
Karcsúsító levesek
(Kossuth Kiadó, 2018)

Kathryn Bruton legújabb szakácskönyvében 80 ínycsiklandó, friss és egészséges hozzávalókból készített, testet-lelket erősítő és tápláló levessel ismerkedhetünk meg. Akár laktató, meleg és tartalmas levest szeretnénk,... bővebben...
könyvek