Olasz hamburger



Elkészítés:
1. A húspogácsák elkészítéséhez tegyük a húst, a paradicsomot, a petrezselyemzöldet, a bazsalikomot, a fokhagymát és a Worcestershire-szószt egy tálba, és jól keverjük össze.
2. A masszából formázzunk 8 pogácsát, tegyük műanyag fóliával bélelt tányérra, és felhasználásig tartsuk hűtőszekrényben.
3. Melegítsük elő a grillsütőt magas fokozatra. Kenjük meg a padlizsánszeleteket és a paprikát olajjal, és süssük a grillrácson mindkét oldalukat 2 percig vagy amíg megpuhulnak. Tegyük egy tálba, locsoljuk meg az ecettel, és forgassuk át.
4. Csökkentsük a hőmérsékletet (közepes hőfokra), és a húspogácsák mindkét oldalát süssük 4 percig vagy amíg tetszés szerint átsülnek.
5. A Hamburgerek összeállításához a félbevágott zsemlék alsó felét kenjük meg pestóval, tegyünk rá borsmustárlevelet, helyezzük rá a húspogácsát, néhány szelet padlizsánt, egy darab paprikát, és tegyük rá a zsemle tetejét. Azonnal tálaljuk.