Fasírt

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fasírt
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db citrom
10 evőkanál olívaolaj
1 db tojás
10 dkg zsemlemorzsa
1 nagyobb fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A hagymát és a fokhagymát tisztítsuk meg, és vagdaljuk egészen apróra.

2. Alaposan keverjük össze a darált húst, a zsemlemorzsát, a hagymát és a fokhagymát.

3. Adjuk hozzá a tojást, 4 evőkanál olajat, a petrezselymet, a sót és a borsot.

4. Gyúrjuk át a masszát, majd nedves kézzel formáljunk belőle fasírozottat.

5. Forrósítsunk fel 6-8 evőkanál olajat egy serpenyőben, és süssük benne pirosra a fasírtokat.

6. A citromot szeleteljük fel, a szeleteket vágjuk nyolcfelé, és díszítsük vele a fasírtokat.

Könnyű, száraz, fiatalon fogyasztandó, zamatos, kevés csersavval rendelkező vörösbor illik hozzá.
Fasírt
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 301 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Görög konyha ,
Görög konyha
(Alexandra Kiadó)

Varázsolja könyvünk segítségével asztalára a nyár hangulatát! Több mint 50 eredeti recept, változatos előételek, saláták, hús-és halételek, valamint desszertek sora bizonyítja, hogy a görög konyha sokkal többet jelent a már... bővebben...
Fasírt
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Görög konyha ,
Görög konyha
(Alexandra Kiadó)

Varázsolja könyvünk segítségével asztalára a nyár hangulatát! Több mint 50 eredeti recept, változatos előételek, saláták, hús-és halételek, valamint desszertek sora bizonyítja, hogy a görög konyha sokkal többet jelent a már... bővebben...
könyvek