Rumos muffin



Elkészítés:
1. Tegyük a mazsolát és a rumot egy bögrébe, és lefedve hagyjuk állni 30 percig.
2. Tegyük a lisztet, a kakaót, a sütőport, a sót, a cukrot és a süthető csokoládécseppet egy tálba.
3. Alakítsunk ki egy mélyedést a közepében és adjuk hozzá a mazsolát a rummal együtt, 2 felvert tojást, az olvasztott vajat és a tejszínt. Majd a tejet és a maradék tojást, ezután keverjük össze alaposan az egészet.
4. Vágjunk ki sütőpapírból 24 db 30 x 30 cm-es négyzetet, és tegyük rá a tepsire.
5. Osszuk el a masszát a papírlapokon, emeljük fel és fogjuk össze a széleit, és az oldalait "berakva", kössük össze a tészta körül konyhai zsineggel.
6. Süssük 20-25 percig, amíg megemelkedik, és érintésre szilárdnak tűnik.