Pestós burgonya

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Pestós burgonya
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
8 dkg friss bazsalikomlevél
100 dkg újburgonya
1 dl olívaolaj
4 dkg fenyőmag
3 gerezd fokhagyma
8 dkg frissen reszelt parmezán sajt
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az újburgonyát lekapargatjuk, majd sós vízben kb. 15 perc alatt megfőzzük. Felhasználásig melegen tartjuk.

2. Közben a friss bazsalikomleveleket, a megtisztított fokhagymát és a fenyőmagot robotgépbe tesszük. Sóval, borssal ízesítjük és 30 másodpercig őröljük. Apránként felöntjük az olívaolajjal.

3. A bazsalikomkrémet tálba tesszük és belekeverjük a reszelt parmezánt.

4. A pestót a burgonyára öntjük, jól összekeverjük. Friss bazsalikomlevelekkel díszítve tálaljuk.

Pestós burgonya
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 137 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus konyha
Vegetáriánus konyha
(Vince Kiadó, 2005)

Ez a fantáziadús szakácskönyv 120 kitűnő, hús nélküli receptet tartalmaz, melyek bizonyítják, milyen változatos, egészséges és ízes is tud lenni a vegetáriánus étkezés. A recepteket könnyű elkészíteni, a főzés fázisai... bővebben...
Pestós burgonya
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus konyha
Vegetáriánus konyha
(Vince Kiadó, 2005)

Ez a fantáziadús szakácskönyv 120 kitűnő, hús nélküli receptet tartalmaz, melyek bizonyítják, milyen változatos, egészséges és ízes is tud lenni a vegetáriánus étkezés. A recepteket könnyű elkészíteni, a főzés fázisai... bővebben...
recept beküldése