Étcsokoládés ganache-krém

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Étcsokoládés ganache-krém
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 dl tejszín

Elkészítés:

1. Reszeljük vagy daráljuk finomra a csokoládét, és tegyük egy tálba.

2. Forraljuk fel a friss tejszínt közepes hőfokon. Amint forrásnak indul, azonnal húzzuk le a tűzhelyről és öntsük a csokoládéra.

3. Addig keverjük fakanállal, amíg a csokoládé teljesen felolvad a tejszínben, és egynemű, fényes krémmé válik.

4. Tegyük át a krémet egy kisebb tálba, fedjük be folpackkal úgy, hogy érintkezzen a krém felületével (így megakadályozzuk a "bőrösödést".)

5. Tartsuk hűtőszekrényben felhasználásig.

Étcsokoládés ganache-krém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 165 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Csokoládés finomságok ,
Csokoládés finomságok
(Kossuth Kiadó, 2017)

Édes, keserű, csípős vagy lágyan olvadó: a csokoládé valóban az istenek eledele. Ez a kötet több mint 60 fenséges csokoládés receptet tartalmaz, hagyományosakat és különlegeseket, a kekszektől a tortákig, a trüffelektől a... bővebben...
Étcsokoládés ganache-krém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Csokoládés finomságok ,
Csokoládés finomságok
(Kossuth Kiadó, 2017)

Édes, keserű, csípős vagy lágyan olvadó: a csokoládé valóban az istenek eledele. Ez a kötet több mint 60 fenséges csokoládés receptet tartalmaz, hagyományosakat és különlegeseket, a kekszektől a tortákig, a trüffelektől a... bővebben...
pinterest