Rakott zöldség

Briám

Elkészítési idő: 90 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Rakott zöldség
Eszközök: borsdaráló, kés, sütő, tepsi
Adag: 8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg hámozott, apróra vágott paradicsom
100 dkg padlizsán
100 dkg burgonya
100 dkg cukkini
másfél dl olívaolaj
1 kis csokor apróra vágott petrezselyemzöld
3 nagyobb fej vöröshagyma
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Megmossuk, megtisztítjuk és felkarikázzuk a burgonyát, a padlizsánt, a cukkinit, a vöröshagymát és a paprikát.

2. A zöldségeket az össze hozzávalóval együtt egy mély tepsiben összekeverjük.

3. Kevés vizet öntünk alá, és közepes lángon körülbelül 60 percig sütjük a sütőben.

4. Ha szükséges, ismét adhatunk hozzá egy kis vizet, de ennek is el kell párolognia, mire a különböző zöldségek megpuhulnak. Melegen kínáljuk.

Rakott zöldség
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 259 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Ízek városa - Athén
Ízek városa - Athén
(Holnap Kiadó, 2010)

Sorozatunk harmadik, gazdag képanyagú szakácskönyve az ínycsiklandozó recepteken túl bepillantást enged a görög étkezési szokásokba, és arról is tudósít, hogy ma vagy 2500 évvel ezelőtt mit ettek nap mint nap a hellének, és... bővebben...
Rakott zöldség
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Ízek városa - Athén
Ízek városa - Athén
(Holnap Kiadó, 2010)

Sorozatunk harmadik, gazdag képanyagú szakácskönyve az ínycsiklandozó recepteken túl bepillantást enged a görög étkezési szokásokba, és arról is tudósít, hogy ma vagy 2500 évvel ezelőtt mit ettek nap mint nap a hellének, és... bővebben...
google+