Görög zöldsaláta

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Görög zöldsaláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 csokor apróra vágott kapor
5 evőkanál olívaolaj
1 db citrom leve
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A salátát vágjuk keskeny csíkokra.

2. A mogyoróhagymát tisztítsuk meg, és vágjuk vékony karikákra.

3. Tegyük a salátát, a hagymát és a kaprot egy edénybe, öntsük le a citromlével, és olajjal.

4. Sózzuk meg, majd alaposan keverjük össze, és hagyjuk 10 percet állni.

5. Tálaláskor díszítsük a kaporernyővel.

Görög zöldsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 442 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Görög konyha ,
Görög konyha
(Alexandra Kiadó)

Varázsolja könyvünk segítségével asztalára a nyár hangulatát! Több mint 50 eredeti recept, változatos előételek, saláták, hús-és halételek, valamint desszertek sora bizonyítja, hogy a görög konyha sokkal többet jelent a már... bővebben...
Görög zöldsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Görög konyha ,
Görög konyha
(Alexandra Kiadó)

Varázsolja könyvünk segítségével asztalára a nyár hangulatát! Több mint 50 eredeti recept, változatos előételek, saláták, hús-és halételek, valamint desszertek sora bizonyítja, hogy a görög konyha sokkal többet jelent a már... bővebben...
facebook