Kivis sertésszelet

| Kivis sertésszelet receptek
Elkészítési idő: 70 perc Munkaidő: 40 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Kivis sertésszelet
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
65 dkg konyhakész sertéscomb
3 db érett kivi
1 kávéskanál kristálycukor
5 gerezd fokhagyma
½ dl olaj
igény szerint reszelt gyömbér
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A hússzeleteket gyengén kiverjük, és egy tálra helyezzük.

2. A fokhagymát átpréseljük, hozzáadunk egy kávéskanálnyi cukrot, ugyanannyi gyömbért és elkeverjük a szójaszósszal és a sherryvel.

3. Az így kapott pácot a hússzeletekre öntjük és kb. 30 percig benne hagyjuk, ezt követően a felhevített olajban hirtelen kisütjük. A visszamaradt páclét átforraljuk.

4. A vöröskáposztát egészen apróra vágjuk, sózzuk, gazdagon megszórjuk gyömbérrel és jól összekeverjük.

5. A kiviket meghámozzuk és szeletetekre vágjuk.

6. Tálalásnál a hússzeleteket meglocsoljuk az átforralt páclével, ráhelyezzük a kiviszeleteket és körülrakjuk káposztával. További köretként rizs kínálhatunk hozzá.

Kivis sertésszelet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 155 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Déligyümölcsök a konyhában
Déligyümölcsök a konyhában
(Kossuth Kiadó, 2013)

E látványos fotókkal kísért, különleges szakácskönyv déligyümölcsökből készített fogásokat mutat be. Ismert, illetve nálunk ritkán előforduló trópusi gyümölcsökből készült levesek, húsételek, köretek és desszertek... bővebben...
Kivis sertésszelet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Déligyümölcsök a konyhában
Déligyümölcsök a konyhában
(Kossuth Kiadó, 2013)

E látványos fotókkal kísért, különleges szakácskönyv déligyümölcsökből készített fogásokat mutat be. Ismert, illetve nálunk ritkán előforduló trópusi gyümölcsökből készült levesek, húsételek, köretek és desszertek... bővebben...
van itthon