Tésztatekercsek



Elkészítés:
1. A lasagnelapokat forrásban lévő sós vízben kifőzzük. Hideg vízzel leöblítjük és alaposan lecsepegtetjük.
2. A tonhalat lecsepegtetjük, és villával szétmorzsoljuk.
3. Az újhagymát megtisztítjuk, leöblítjük, megszárítjuk és vékony karikákra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. A turbolyát leöblítjük, megszárítjuk és megtisztítjuk.
4. A túrót, a tojásokat és 10 dkg parmezánt összekeverünk. Hozzáadjuk az újhagymát, a fokhagymát és a turbolyát, majd sóval, borssal ízesítjük.
5. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. A tésztalapokat egyenként megkenjük a töltelékkel, majd feltekerjük.
6. A tekercseket vastag szeletekre vágjuk, és kikent sütőformába állítjuk. Megszórjuk a maradék parmezánnal, és a s sütő középső rácsán kb. 15 percig sütjük. Forrón kínáljuk.