Pepperonata

Elkészítési idő: 55 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Pepperonata
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 csokor apróra vágott petrezselyemzöld
2 evőkanál olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
1 fej hagyma
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Megforrósított olajon pároljuk üvegesre a kockára vágott hagymát.

2. Adjuk hozzá a megtisztított, csíkokra vágott paprikákat. Kevergetve pirítsuk 5 percig.

3. Adjuk hozzá a hámozott paradicsomot a levével együtt. Sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítsük, majd 30 percig főzzük.

4. Keverjük bele a kimagozott, félbevágott olajbogyót és melegítsük össze. Fehér kenyérrel kínáljuk.

A pepperonata tipikus olasz zöldségétel, hidegen vagy melegen, köretként fogyasztják.
Pepperonata
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 295 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus konyha
Vegetáriánus konyha
(Vince Kiadó, 2005)

Ez a fantáziadús szakácskönyv 120 kitűnő, hús nélküli receptet tartalmaz, melyek bizonyítják, milyen változatos, egészséges és ízes is tud lenni a vegetáriánus étkezés. A recepteket könnyű elkészíteni, a főzés fázisai... bővebben...
Pepperonata
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus konyha
Vegetáriánus konyha
(Vince Kiadó, 2005)

Ez a fantáziadús szakácskönyv 120 kitűnő, hús nélküli receptet tartalmaz, melyek bizonyítják, milyen változatos, egészséges és ízes is tud lenni a vegetáriánus étkezés. A recepteket könnyű elkészíteni, a főzés fázisai... bővebben...
most van szezonja