Pisztáciás csók
Elkészítési idő:
45 perc
Munkaidő: 30 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 2 tepsi (16-20 darab)
Elkészítés:
1. A sütőt 120 fokra előmelegítjük. Sütőpapírral kibélelünk 2 sütőlemezt.
2. A tojásfehérjét robotgéppel, közepes fokozaton habosra keverjük.
3. Apránként beleszórjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, és a legmagasabb fokozaton kemény habbá verjük.
4. Hablapáttal a tojáshabba vegyítjük az apróra vágott kandírozott narancshéjat és a durvára vágott natúr pisztáciát.
5. A masszából teáskanálnyi adagokat halmozunk a sütőlemezekre, é 12-15 perc alatt ropogósra sütjük. Rácsra téve teljesen kihűtjük.
(5 napig eltartható.)