Pisztáciás csók

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Pisztáciás csók
Adag: 2 tepsi (16-20 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg tisztított, durvára vágott pisztácia
1 evőkanál vaníliás cukor
12 dkg apróra vágott cukrozott narancshéj
15 dkg finomított kristálycukor

Elkészítés:

1. A sütőt 120 fokra előmelegítjük. Sütőpapírral kibélelünk 2 sütőlemezt.

2. A tojásfehérjét robotgéppel, közepes fokozaton habosra keverjük.

3. Apránként beleszórjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, és a legmagasabb fokozaton kemény habbá verjük.

4. Hablapáttal a tojáshabba vegyítjük az apróra vágott kandírozott narancshéjat és a durvára vágott natúr pisztáciát.

5. A masszából teáskanálnyi adagokat halmozunk a sütőlemezekre, é 12-15 perc alatt ropogósra sütjük. Rácsra téve teljesen kihűtjük.

(5 napig eltartható.)

Pisztáciás csók
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 151 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Aprósütemények , ,
Aprósütemények
(Kossuth Kiadó, 2005)

Ez a gyönyörűen illusztrált könyv 1001 ínycsiklandozó sütemény receptjét tartalmazza a világ minden tájáról. Ha valamilyen ünnepre készül, válogasson a karácsonyi csillag, a húsvéti puszedli, a Valentin-napi mandulás... bővebben...
Pisztáciás csók
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Aprósütemények , ,
Aprósütemények
(Kossuth Kiadó, 2005)

Ez a gyönyörűen illusztrált könyv 1001 ínycsiklandozó sütemény receptjét tartalmazza a világ minden tájáról. Ha valamilyen ünnepre készül, válogasson a karácsonyi csillag, a húsvéti puszedli, a Valentin-napi mandulás... bővebben...
hírlevél