Sült paprika

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sült paprika
Eljárások: sütés
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg zöldpaprika
3 evőkanál fehérborecet
4 evőkanál olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint
kevés liszt

Elkészítés:

1. A paprikát mossuk meg, villával többször szúrjunk bele, és még nedvesen forgassuk a lisztbe. A felesleges lisztet óvatosan ütögessük le.

2. Forrósítsuk fel az olajat egy serpenyőben, és süssük a paprikát közepes hőfokon aranybarnára.

3. Tegyük a paprikát egy tányérra, és csepegtessük rá az ecetet. Fűszerezzük sóval és borssal. Friss bagettel kínáljuk.

Ehhez az ételhez csak a keskeny, világossárga paprikák használhatók, mert a húsuk zsengébb.
Sült paprika
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 440 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Görög konyha ,
Görög konyha
(Alexandra Kiadó)

Varázsolja könyvünk segítségével asztalára a nyár hangulatát! Több mint 50 eredeti recept, változatos előételek, saláták, hús-és halételek, valamint desszertek sora bizonyítja, hogy a görög konyha sokkal többet jelent a már... bővebben...
Sült paprika
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Görög konyha ,
Görög konyha
(Alexandra Kiadó)

Varázsolja könyvünk segítségével asztalára a nyár hangulatát! Több mint 50 eredeti recept, változatos előételek, saláták, hús-és halételek, valamint desszertek sora bizonyítja, hogy a görög konyha sokkal többet jelent a már... bővebben...
twitter