Sertéshúsos tavaszi tekercs



Elkészítés:
1. A töltelékhez forrósítsuk fel a mogyoróolajat egy serpenyőben, adjuk hozzá a mogyoróhagymát, a gyömbért és a chilipaprikát, és kevergetve süssük 2 percig.
2. Adjuk hozzá a húst, és süssük 4-5 percig vagy amíg a hús megpirul.
3. Keverjük hozzá a koriandert és a szójaszószt, és süssük tovább 2 percig, majd tegyük félre hűlni.
4. A tekercsek összeállításához tegyünk 2 evőkanál tölteléket minden (12 x 12 cm-es) tésztalap közepére, hajtsuk rá az egyik sarkát, hajtogassuk be a széleket, tekerjük fel, és egy kevés vízzel zárjuk le az illesztést.
5. Forrósítsuk fel az olajat egy nagy lábasban, majd kis adagokban süssük a tekercseket 3-4 percig vagy amíg aranysárgára sülnek,
6. Törlőpapírra szedve itassuk le róluk az olajat, és a chiliszósszal együtt kínáljuk.