Currys marhahúsos párna



Elkészítés:
1. A töltelék elkészítéséhez forrósítsuk fel az olajat nagy lángon egy serpenyőben, adjuk hozzá a mogyoróhagymát, a currypasztát és a köményt, és kevergetve süssük 2 percig.
2. Adjuk hozzá a húst, és kevergetve süssük 5 percig vagy amíg megpuhul.
3. Vegyük le a tűzről, és keverjük hozzá a koriandert, majd tegyük félre hűlni.
4. Nyújtsuk ki a tésztát 3 mm-es vastagságúra, és vágjuk 10 cm-es négyzetekre.
5. A tésztanégyzetek közepére halmozzunk 2-3 evőkanál tölteléket, a széleket enyhén kenjük meg vízzel, és a sarkot hajtsuk át a szemközti sarokra. Nyomkodjuk össze úgy, hogy félhold alakú töltött tésztákat kapjunk.
6. Forrósítsuk fel az olajat, majd kis adagokban süssük a párnácskákat 2 percig vagy amíg a tészta felhólyagosodik és aranysárgára sül.
7: Törlőpapírra szedve itassuk le róla az olajat, és a chiliszósszal együtt kínáljuk.