Rizstészta darált marhahússal és sült babbal
Elkészítési idő:
25 perc
Munkaidő: 15 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 3 főre
Elkészítés:
1. A csomagoláson látható útmutató szerint kifőzzük a rizstésztát, gyorsan leöblítjük, aztán félretesszük.
2. A vékony ceruzababot megmossuk és félbevágjuk. A bambuszrügyet felszeteljük, a koriandert leöblítjük, lerázzuk róla a vizet, és a leveleit apróra vágjuk.
3. A marhahúst a forró olajon ropogósra sütjük, összekeverjük a nam prik szósszal, és tovább pirítjuk.
4. Hozzáadjuk a ceruzababot és az összezúzott borsszemeket, majd addig pirítjuk, amíg a ceruzabab megsül.
5. Belekeverjük a bambuszrügyet és a tésztát, majd alaposan összerázzuk. Végül rászórjuk az összevágott koriandert.