Édes-savanyú cukkini

Zucchine in agrodolce

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 45 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Édes-savanyú cukkini
Eszközök: kés, serpenyő, tűzhely
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg apró cukkini
dl borecet
ízlés szerint
igény szerint olaj

Elkészítés:

1. Egy kicsi serpenyőben gyenge tűzön olvasszuk össze a cukrot és az ecetet, és tartsuk melegen.

2. Mossuk meg a cukkinit és vágjuk fel fél cm vastag karikákra.

3. Süssük meg nagy lángon a felforrósított olajban. Egyszerre néhány darabot tegyünk a serpenyőben.

4. Ha mind megsült, rendezzük el őket egy tálban, hintsük meg sóval, és öntsük rájuk az édes-savanyú marinádot.

Nyáron hidegen tálalva a legjobb.

Édes-savanyú cukkini
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 123 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz konyha Olasz konyha
(Kossuth Kiadó, 2014)

Az olasz gasztronómia legjavából válogatva 222 gyorsan és könnyedén elkészíthető receptet gyűjtöttünk össze. Itália és az olasz ízek szerelmesei saját otthonaikban ízlelhetik meg a gazdag, változatos hagyományos olasz konyha... bővebben...
Édes-savanyú cukkini
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz konyha Olasz konyha
(Kossuth Kiadó, 2014)

Az olasz gasztronómia legjavából válogatva 222 gyorsan és könnyedén elkészíthető receptet gyűjtöttünk össze. Itália és az olasz ízek szerelmesei saját otthonaikban ízlelhetik meg a gazdag, változatos hagyományos olasz konyha... bővebben...
szólj hozzá, értékelj