Spanyol fokhagymás rák

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető drága
Spanyol fokhagymás rák
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg tisztított rák
8 gerezd zúzott fokhagyma
1 kisebb kimagozott, apróra vágott chilipaprika
6 szál karikára vágott újhagyma
1 evőkanál olaj
2 és fél evőkanál vaj

Elkészítés:

1. Forrósítsuk fel egy serpenyőben az olajat és a vajat.

2. Futtassuk meg benne a fokhagymát, a zöldjével együtt karikára vágott újhagymát és a chilipaprikát.

3. Keverjük hozzá a paradicsomot, és melegítsük forrásig.

4. Osszuk el a tisztított, de a farkukat megtartott rákokat 4 kisebb tűzálló edénybe.

5. Kanalazzuk rájuk a paradicsomos mártást, majd toljuk 10-15 percre a 200 fokra előmelegített sütőbe, amíg a rákok szép rózsaszínűre sülnek.

Spanyol fokhagymás rák
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 121 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Egészséges ételek Egészséges ételek
(Alexandra Kiadó, 2006)

Szeretne úgy fogyókúrázni vagy megőrizni a karcsúságát, hogy nem kell érte koplalnia, megtagadnia magától minden jó falatot és örökké a kalóriákat számolnia? Akkor ezt a szakácskönyvet önnek találták ki! Szerencsére,... bővebben...
Spanyol fokhagymás rák
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Egészséges ételek Egészséges ételek
(Alexandra Kiadó, 2006)

Szeretne úgy fogyókúrázni vagy megőrizni a karcsúságát, hogy nem kell érte koplalnia, megtagadnia magától minden jó falatot és örökké a kalóriákat számolnia? Akkor ezt a szakácskönyvet önnek találták ki! Szerencsére,... bővebben...
google+