Karfiolsaláta

Kunupidi szálátá

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Karfiolsaláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 nagyobb fej karfiol
1 dl olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint
ízlés szerint citromlé

Elkészítés:

1. A karfiolt alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd rózsáira bontjuk.

2. Vízben megfőzzük. Amikor megpuhult, kiemeljük a vízből és egy salátástálba helyezzük.

3. Az olívaolajból és citromléből elkészítjük az öntetet, majd sóval-borssal ízesítjük. Az egészet jól elkeverjük.

4. Ráöntjük az öntetet a karfiolrózsákra, így kínáljuk.

Karfiolsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 409 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Ízek városa - Athén
Ízek városa - Athén
(Holnap Kiadó, 2010)

Sorozatunk harmadik, gazdag képanyagú szakácskönyve az ínycsiklandozó recepteken túl bepillantást enged a görög étkezési szokásokba, és arról is tudósít, hogy ma vagy 2500 évvel ezelőtt mit ettek nap mint nap a hellének, és... bővebben...
Karfiolsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Ízek városa - Athén
Ízek városa - Athén
(Holnap Kiadó, 2010)

Sorozatunk harmadik, gazdag képanyagú szakácskönyve az ínycsiklandozó recepteken túl bepillantást enged a görög étkezési szokásokba, és arról is tudósít, hogy ma vagy 2500 évvel ezelőtt mit ettek nap mint nap a hellének, és... bővebben...
pinterest