Almalasagne vaníliás szósszal

| Édes gyümölcsös lasagna receptek
Elkészítési idő: 70 perc Munkaidő: 40 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Almalasagne vaníliás szósszal
Adag: 1 sütőtál
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 db alma
1 csomag készen vásárolt lasagne
11 dl tej
igény szerint kristálycukor
ízlés szerint őrölt fahéj

Elkészítés:

1. Hámozzuk meg az almát, távolítsuk el a magházát, majd reszeljük le.

2. A tej és cukor hozzáadásával főzzük meg a pudingot.

3. Vajazzunk ki egy szögletes hőálló tálat, tegyünk az aljára egy kevés pudingot. Rétegesen rakjuk rá a tésztát, az almát, a cukrot, a fahéjat és a pudingot. Ezt addig ismételjük, amíg a tál megtelik.

4. Légkeveréses sütőben, a lasagne-s tálat alufóliával lefedve 160 fokon süssük 20 percig.

5. Távolítsuk el az alufóliát és süssük még további 10 percig.

Almalasagne vaníliás szósszal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 214 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Eredeti receptek Svájcból - Nassoló
Eredeti receptek Svájcból - Nassoló
(Underground Kiadó, 2014)

Kedves Olvasó! Ön egy olyan szakácskönyv harmadik fejezetét tartja a kezében, amely egyaránt ízletes csemegéket kínál mind a modern, mind a több száz éves múltra visszatekintő svájci konyha ízvilágából. Az ERS - Nassoló a... bővebben...
Almalasagne vaníliás szósszal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Eredeti receptek Svájcból - Nassoló
Eredeti receptek Svájcból - Nassoló
(Underground Kiadó, 2014)

Kedves Olvasó! Ön egy olyan szakácskönyv harmadik fejezetét tartja a kezében, amely egyaránt ízletes csemegéket kínál mind a modern, mind a több száz éves múltra visszatekintő svájci konyha ízvilágából. Az ERS - Nassoló a... bővebben...
van itthon