Hátszínszeletek borsmustárral

| Sült hátszín receptek
Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hátszínszeletek borsmustárral
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
40 dkg vékonyra szeletelt marhahátszín
½ db citrom leve
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Mossuk meg és szárítsuk meg a borsmustárleveleket, vágjuk őket nagyobb darabokra, és tegyük félre.

2. Melegítsünk fel 1 evőkanál olajat közepesnél kicsit magasabb lángon. Süssük meg a hússzeleteket, egyszerre kettőt-hármat. Dobjuk őket a serpenyőbe, és gyorsan forgassuk meg. Egy-két perc alatt elkészülnek.

3. A megsült hússzeleteket rendezzük el egy előmelegített tálon, sózzuk, borsozzuk, és szórjuk rá a salátaleveleket.

4. Locsoljuk meg olajjal és citromlével. Forrón tálaljuk.

Változat: A citromlé helyett használhatunk 0.6 dl balzsamecetet. Tegyünk mellé 10-12 félbevágott koktélparadicsomot.

Hátszínszeletek borsmustárral
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 263 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz konyha
Olasz konyha
(Kossuth Kiadó, 2017)

Könyvünkben több mint 70 receptet gyűjtöttünk össze Olaszország minden tájáról. Receptjeink között megtalálhatjuk a legnépszerűbb tésztákat és pizzákat, ízletes rizottókat, húsételeket, zöldséges fogásokat és... bővebben...
Hátszínszeletek borsmustárral
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz konyha
Olasz konyha
(Kossuth Kiadó, 2017)

Könyvünkben több mint 70 receptet gyűjtöttünk össze Olaszország minden tájáról. Receptjeink között megtalálhatjuk a legnépszerűbb tésztákat és pizzákat, ízletes rizottókat, húsételeket, zöldséges fogásokat és... bővebben...
pinterest