Teljes kiőrlésű, gorgonzolás spagetti

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Teljes kiőrlésű, gorgonzolás spagetti
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
35 dkg kockára vágott gorgonzola sajt
50 dkg teljes kiőrlésű lisztből készült spagetti
1 nagyobb hámozott, kockára vágott körte
1 dl tej
6 dkg vaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Főzzük a tésztát enyhén sós, forrásban lévő vízben roppanósra (al dente).

2. Míg a tészta fő, olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben alacsony tűz fölött.

3. Adjuk hozzá a gorgonzolát és a tejet. Sóval ízesítsük.

4. Fakanállal kevergetve várjuk, hogy megolvadjon a sajt. Adjuk hozzá a körtét és keverjük el.

5. Szűrjük le a tésztát és tegyük egy előmelegített tálba.

6. Adjuk hozzá a szószt, keverjük össze és melegen tálaljuk.

Közepesen testes, száraz, kevésbé csersavas vörösbor
Teljes kiőrlésű, gorgonzolás spagetti
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 67 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészták
Tészták
(Ventus Libro Kiadó, 2011)

Az olasz konyha repertoárjából több mint 140 klasszikus és modern tésztaételt mutatunk be. Az itt felsorakoztatott pazar receptgyűjteményből minden alkalomra találhat valamit az érdeklődő. bővebben...
Teljes kiőrlésű, gorgonzolás spagetti
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészták
Tészták
(Ventus Libro Kiadó, 2011)

Az olasz konyha repertoárjából több mint 140 klasszikus és modern tésztaételt mutatunk be. Az itt felsorakoztatott pazar receptgyűjteményből minden alkalomra találhat valamit az érdeklődő. bővebben...
cikkek