Sült tészta rántottával és pirított hagymával

| Sült rizstészta tojással receptek
Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sült tészta rántottával és pirított hagymával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 db tojás
25 dkg széles rizstészta
1 evőkanál csípős babpaszta
½ csokor thai bazsalikom
1 teáskanál koriandermag
2 evőkanál osztrigaszósz
1 teáskanál currypor
6 evőkanál étolaj

Elkészítés:

1. A rizstésztát forrásban lévő vízben kifőzzük, közben időnként megkeverjük, hogy a szálak ne ragadjanak össze.

2. Aztán leszűrjük és hideg vízzel gyorsan leöblítjük.

3. A vöröshagymát megtisztítjuk, félbevágjuk és fél karikákra vágjuk.

4. Wokban felmelegítjük az olajat, és aranybarnára sütjük benne a hagymakarikákat.

5. A tojásokat összekeverjük a curryvel, a babpasztával és az osztrigaszósszal.

6. A keveréket a hagymára öntjük, és laza állagú rántottát készítünk belőle.

7. A rizstésztát a hagymás tojáshoz keverjük, majd hozzáadjuk az összezúzott koriandermagot, és rászórjuk a szárról letépkedett bazsalikomleveleket. Összemelegítjük és tálaljuk.

Sült tészta rántottával és pirított hagymával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 17 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tésztaételek kiskönyve Tésztaételek kiskönyve
(Art Nouveau Kiadó, 2009)

A tészta boldoggá tesz... ...mert bármilyen módon készítjük is el, mindig ellenállhatatlanul finom. Lepjük hát meg önmagunkat és szeretteinket a földkerekség legfinomabb tésztaételeivel! - A konyhaművészet legfontosabb... bővebben...
Sült tészta rántottával és pirított hagymával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tésztaételek kiskönyve Tésztaételek kiskönyve
(Art Nouveau Kiadó, 2009)

A tészta boldoggá tesz... ...mert bármilyen módon készítjük is el, mindig ellenállhatatlanul finom. Lepjük hát meg önmagunkat és szeretteinket a földkerekség legfinomabb tésztaételeivel! - A konyhaművészet legfontosabb... bővebben...
cikkek