Sült tészta rántottával és pirított hagymával



Elkészítés:
1. A rizstésztát forrásban lévő vízben kifőzzük, közben időnként megkeverjük, hogy a szálak ne ragadjanak össze.
2. Aztán leszűrjük és hideg vízzel gyorsan leöblítjük.
3. A vöröshagymát megtisztítjuk, félbevágjuk és fél karikákra vágjuk.
4. Wokban felmelegítjük az olajat, és aranybarnára sütjük benne a hagymakarikákat.
5. A tojásokat összekeverjük a curryvel, a babpasztával és az osztrigaszósszal.
6. A keveréket a hagymára öntjük, és laza állagú rántottát készítünk belőle.
7. A rizstésztát a hagymás tojáshoz keverjük, majd hozzáadjuk az összezúzott koriandermagot, és rászórjuk a szárról letépkedett bazsalikomleveleket. Összemelegítjük és tálaljuk.