Sárgarépaszelet



Elkészítés:
1. Vékonyan kivajazunk és sütőpapírral kibélelünk egy 20 x 20 cm-es, négyszögletes sütőformát.
2. A lisztet, a sütőport, a sót és a fahéjat nagy tálba szitáljuk. Hozzáadjuk a cukrot, a tojást, az olajat, és mindent jól összekeverünk. Hozzáadjuk a sárgarépát, a kókuszreszeléket, és a diót is.
3. A kész tésztát 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük, amíg meg nem szilárdul. A formában hagyjuk kihűlni.
4. Közben a krémhez a puha vajat, a friss sajtot, a porcukrot és a citromlét elkeverjük. Lágy, krémes állagúnak kell lennie.
5. A kész tortát kivesszük a formából, 12 szeletre vágjuk, majd a szeleteket megkenjük az előkészített krémmel. Diódarabokkal díszítjük.