Tésztafelfújt csiperkével



Elkészítés:
1. A tésztát és 1 evőkanál olajat forrásban lévő, sós vízbe tesszük, és a csomagoláson található útmutató szerint kifőzzük. Leszűrjük és lecsepegtetjük.
2. A paradicsomot megmossuk, keresztben bemetsszük, leöntjük forró vízzel, majd meghámozzuk és 8 gerezdre vágjuk.
3. A csiperkét megtisztítjuk, megmossuk, megszárítjuk és szeletekre vágjuk. A sonkát kockákra vágjuk.
4. Felhevítjük a maradék olajat, és megpároljuk benne a csiperkét. Hozzáadjuk a paradicsomot és a sonkát, és rövid ideig együtt pároljuk őket. Belekeverjük a petrezselymet, sózzuk és borsozzuk.
5. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Egy sütőtálat kikenünk vajjal. Beletesszük a tészta felét, elosztjuk rajta a zöldséget, majd beborítjuk a maradék tésztával.
6. A tejet felforraljuk, beletesszük az instant levest és -rántást, majd habverővel kevergetve 1 percig főzzük. Belekeverjük a tejfölt, és ellenőrizzük az ízesítést.
7. A mártást a tésztára öntjük, rászórjuk a sajtot, és a felfújtat az előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.