Avokádós töltött paradicsom

| Avokádóval töltött paradicsom receptek
Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Avokádós töltött paradicsom
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 nagyobb érett paradicsom
1 db avokádó
1 gerezd fokhagyma
2 és fél dkg vöröshagyma
½ dl citromlé
ízlés szerint zellerzöld
ízlés szerint petrezselyemzöld
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A paradicsomok csúcsi részét óvatosan levágjuk, félretesszük.

2. Belsejüket kikaparjuk és egy edényben feltesszük melegíteni.

3. Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, az átpréselt fokhagymát, a citromlét, egy kanálnyi zellerzöldet és petrezselyemzöldet, majd az egészet jól átkeverjük.

4. Az avokádót megtisztítjuk, húsát áttörjük és hozzákeverjük a tűzről levett masszát.

5. Az egészet jól összedolgozzuk és óvatosan visszatöltjük a paradicsomokba. Rátesszük a paradicsom levágott tetejét és megszórjuk petrezselyemmel. Előételként, magvajazott barna kenyérrel hidegen tálaljuk.

Avokádós töltött paradicsom
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 138 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Déligyümölcsök a konyhában
Déligyümölcsök a konyhában
(Kossuth Kiadó, 2013)

E látványos fotókkal kísért, különleges szakácskönyv déligyümölcsökből készített fogásokat mutat be. Ismert, illetve nálunk ritkán előforduló trópusi gyümölcsökből készült levesek, húsételek, köretek és desszertek... bővebben...
Avokádós töltött paradicsom
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Déligyümölcsök a konyhában
Déligyümölcsök a konyhában
(Kossuth Kiadó, 2013)

E látványos fotókkal kísért, különleges szakácskönyv déligyümölcsökből készített fogásokat mutat be. Ismert, illetve nálunk ritkán előforduló trópusi gyümölcsökből készült levesek, húsételek, köretek és desszertek... bővebben...
most van szezonja