Cukkinis-sajtos rétes

Elkészítési idő: 90 perc Munkaidő: 45 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Cukkinis-sajtos rétes
Adag: 1 tepsi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg réteslap
20 dkg reszelt juhsajt
20 dkg feta sajt
100 dkg cukkini
2 evőkanál zsemlemorzsa
3 db tojás
25 dkg margarin
vagy
25 dkg vaj
igény szerint olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt bors

Elkészítés:

1. A megmosott, lereszelt cukkinit és az apróra vágott hagymát addig pároljuk, míg teljesen elfő a levük.

2. Hozzáadjuk a villával szétnyomott feta sajtot, a lereszelt juhsajtot, az előre felvert tojásokat, a habosra kikevert vajat, a zsemlemorzsát és a borsot.

3. Olajjal alaposan kikent tepsibe egyenként beleterítjük az ugyancsak olajjal megkent réteslapok felét.

4. Egyenletesen ráhalmozzuk a tölteléket, majd letakarjuk a többi beolajozott réteslappal.

5. Közepes lángon kb. 45 percig sütjük.

Cukkinis-sajtos rétes
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 512 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Ízek városa - Athén
Ízek városa - Athén
(Holnap Kiadó, 2010)

Sorozatunk harmadik, gazdag képanyagú szakácskönyve az ínycsiklandozó recepteken túl bepillantást enged a görög étkezési szokásokba, és arról is tudósít, hogy ma vagy 2500 évvel ezelőtt mit ettek nap mint nap a hellének, és... bővebben...
Cukkinis-sajtos rétes
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Ízek városa - Athén
Ízek városa - Athén
(Holnap Kiadó, 2010)

Sorozatunk harmadik, gazdag képanyagú szakácskönyve az ínycsiklandozó recepteken túl bepillantást enged a görög étkezési szokásokba, és arról is tudósít, hogy ma vagy 2500 évvel ezelőtt mit ettek nap mint nap a hellének, és... bővebben...
van itthon