Paradicsomleves

Tomatoszupa

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Paradicsomleves
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 csésze aprótészta
6 db érett paradicsom
1 csipet kristálycukor
1 szál zeller
1 dl olívaolaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A megmosott paradicsomok magját, héját eltávolítjuk, majd áttörjük.

2. A tészta kivételével az összes többi hozzávalóval együtt az áttört paradicsomot lassú tűzön kb. 30 percig főzzük.

3. Hozzáadjuk a tésztát és puhára főzzük benne.

4. A zellert kiemeljük, majd melegen tálaljuk.

Görögországban rizzsel vagy kis darabokra vágott krumplival is fogyasztják, különösen amikor a nagyböjtben olaj nélkül készítik, s ilyenkor hagyma is kerül bele.
Paradicsomleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 59 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Ízek városa - Athén
Ízek városa - Athén
(Holnap Kiadó, 2010)

Sorozatunk harmadik, gazdag képanyagú szakácskönyve az ínycsiklandozó recepteken túl bepillantást enged a görög étkezési szokásokba, és arról is tudósít, hogy ma vagy 2500 évvel ezelőtt mit ettek nap mint nap a hellének, és... bővebben...
Paradicsomleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Ízek városa - Athén
Ízek városa - Athén
(Holnap Kiadó, 2010)

Sorozatunk harmadik, gazdag képanyagú szakácskönyve az ínycsiklandozó recepteken túl bepillantást enged a görög étkezési szokásokba, és arról is tudósít, hogy ma vagy 2500 évvel ezelőtt mit ettek nap mint nap a hellének, és... bővebben...
bevásárlólista